Bestellen & betalen

Bij Unieke Items kun je veilig en vertrouwd online winkelen. Hieronder vind je meer informatie over ons bestel-en betaalproces. Alle artikelen zijn in vintage staat (m.u.v de nieuwe items die ingekocht zijn bij groothandels). Kleine gebruikssporen, die absoluut niet storend zijn, zijn normaal. Mocht een artikel significante beschadigingen hebben, dan wordt dit altijd bij het artikel vermeld.

Bestellen

Wil je één of meerdere items bestellen? Voeg deze dan toe aan je winkelwagen. Om de bestelling te kunnen afronden dien je ingelogd te zijn. Bestel je voor de eerste keer? Dan kun je een account aanmaken en vul je je gegevens in. Vervolgens kies je de gewenste betaalmethode. Op het moment dat het betaalproces wordt afgerond, wordt je bestelling bij Unieke Items geplaatst. De bestelling wordt verzonden zodra Unieke Items de betaling hiervoor heeft ontvangen.

Wanneer je eenmaal een account hebt aangemaakt kun je een volgende keer eenvoudiger bestellen. Bestaande klanten kunnen inloggen met het e-mailadres en het zelfgekozen wachtwoord.

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Betalen

Unieke Items vindt het belangrijk dat de betaling van items gebeurt in een veilige en betrouwbare betaalomgeving. We ondersteunen daarom de volgende betaalmethodes:

iDEAL (voor Nederlandse bankrekeninghouders)
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via je eigen internetbankier programma.